Readingscursus

met veel persoonlijke aandacht.

Ieder mens kan leren readen, het is een super krachtige tool die enorm verdiepend kan werken op jouw manier van leven!

Readen is het waarnemen of uitlezen van iemands energetische veld, iemands persoonlijkheid of iemands wezen of een combinatie van deze perspectieven. Het gaat om de subtiele energie waarnemen. Iedereen kan leren readen of op zijn Hollands; energie leren lezen. Van origine zijn wij namelijk intuïtieve wezens met heldere gaven. Om even een voorbeeld te schetsen, wij gebruiken slechts 25 procent van ons DNA actief. De andere 75 procent wordt door de wetenschap, Junk-DNA genoemd. Ik geloof dat wij als mensheid een evolutiepad bewandelen en er langzaam aan steeds meer DNA geactiveerd wordt (uit de sluimerstand gehaald). Heldere gaven en telepathische vermogens liggen bijvoorbeeld ook op gescholen in ons ‘Junk-DNA’. Readen is het bewust uitlezen van de energie van een persoon, intuïtie is het onbewust doorkrijgen van informatie, het weten waarvan men niet weet hoe hij/zij het weet.

De readingscursus is een vierdaagse cursus. De cursus wordt in kleine groepen gegeven, zodat wij ook echt de diepte in kunnen duiken met elkaar en er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht. Je leert je afstemmen en openstellen en je leert om te readen op verschillende manieren. De readingscursus vormt ook de basis voor een verdiepende slag in je eigen ontwikkeling. Ook krijg je lesmateriaal en oefeningen mee voor thuis

De kosten van de live cursus zijn 450,- euro inclusief lunch en lesmateriaal. Ook is er de gelegenheid om al je vragen te stellen via whatsapp gedurende de cursus, maar ook na de cursus. Er is ook ruimte voor een intervisietelefoontje mocht je een reading willen nabespreken.

Data live cursus :

  • 25 februari, 18 maart, 8 april en 29 april.

Voor de cursus die in februari begint zijn er nog 3 plekjes beschikbaar.

Er komt ook een Cursus via Zoom (6 zoom-meetingen van 2,5 uur in de avond). De datums van de cursus via Zoom volgen nog. Je kunt je wel al opgeven voor de lijst met deelnemers.

Met deze cursus leg je de basis voor jezelf om op ontdekkingstocht te gaan met je intuïtie en je gaven. Iedereen kan leren readen als je je leert openstellen en je leert vertrouwen op wat je voelt.

Leren readen is in mijn ogen zeker een aanrader als je interesse er ligt! Zo'n fijne tool die je ook een stuk in verbinding brengt met de magie van het leven.

 

 

20220522_152422

Tijdens de cursus wordt er specifiek op de groep afgestemd , zodat de informatie en kennis aansluit bij het ontwikkelingsniveau van de groep.

Kristal in hand

Cursus

aanmelden en vragen

Aanmelden voor een cursus kan via ons contactformulier, de mail of whatsapp. Heb jij vragen, voel jij vrij om deze te stellen.