Voor diepgaande transformatie,

voor meer liefde voor jezelf en het leven.

Het essentie-traject is in het leven geroepen om diepgaande transformaties teweeg te brengen. Om jou te helpen om vanuit meer liefde naar zowel jezelf als het leven te kunnen leven. Om je in verbinding te brengen met die diepste, prachtigste laag in jou en daar het vertrouwen in te mogen vinden. Voor een bezielder en liefdevoller leven.

Het essentie-traject bestaat uit een healing-reading sessie en twee losse healingen. Het essentie-traject wordt gevolgd gedurende 2,5 á 3 maanden. Tijdens het traject ben ik ook beschikbaar via Whatsapp om jou extra te ondersteunen tijdens jouw proces, zodat wij ook na de sessies gezamenlijk de diepte in kunnen blijven duiken.

Het hele traject wordt in zachtheid gegeven Er wordt een geborgen en gedragen gevoel neergezet tijdens de sessies. Ik help jou herinneren aan jouw prachtige en stralende kern (essentie), zodat jij vanuit dat inzicht steeds meer vertrouwen kunt krijgen in jezelf en jouw heelheid. Wij gaan vooral samen zakken in liefdevolle acceptatie naar alles wat in jou leeft.

Voor elk traject start is er een gratis en vrijblijvend online kennismakingsgesprek, zodat jij echt even kunt voelen of het resoneert en je de samenwerking aan wilt gaan.

Je kunt een gratis kennismakingsgesprek aanvragen via het contactformulier die onderaan de pagina staat.

Bo (59)

Stel

een vraag

Contactformulier

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.