Helende massage

met liefde gegeven voor jou

Een massage is een helende ervaring, met liefdevolle aanraking wordt het lichaam gestimuleerd en geactiveerd. Een massage is alleen al door de liefdevolle aanraking een helende ervaring. De spieren worden los gemasseerd en de bloedsomloop wordt gestimuleerd. Alle energetische of emotionele blokkades manifesteren zich uiteindelijk in de stof, ons lichaam. Massage zorgt ervoor dat de fysieke blokkades weer kunnen stromen, waardoor ook de energetische of emotionele blokkade zich kan oplossen.

Jouw lichaam is jouw tempel, en verdient alle liefde op de wereld, daarom gebruik ik  natuurlijke en biologische producten. Natuurlijke en biologische producten voeden de huid, en zijn vaak ook beter voor de gevoelige mens.

De intuïtieve massages die ik (Bo) geef zijn vooral gericht op ontspanning en heling, een massage hoeft namelijk niet altijd hard of pijnlijk te zijn. Het gaat erom welke energie en liefdevolle aandacht de masseur in de massage stopt. Elke massage voel ik aan wat jouw lichaam nodig heeft. De ene keer kan dit een hele zachte massage zijn, de andere keer een stevige massage. Ik laat mij leiden door de signalen van jouw lijf.

Tijdens een massage ben ik niet bezig met de aanwezige energieën of spirits zoals ik dat bij een healing doe. Als je een diepere laag wilt aanraken, raadt ik je dan aan om een healing of reading sessie te boeken.

Zelf raad ik iedereen aan om minstens 1 keer per maand een massage te nemen. Dit zorgt ervoor dat de energie in je lichaam vrij kan blijven stromen en werkt ook preventief voor allerlei pijntjes of zelfs ziektes.

Ik bied helende massages aan van een uur, anderhalf uur of van twee uur.

Bo (31)

Alle energetische of emotionele blokkades manifesteren zich uiteindelijk in de stof, in ons lichaam. Massage zorgt ervoor dat de fysieke blokkades weer kunnen stromen

IMG_20210822_200224_189

Massage

Maak een afspraak

Een massage kun je boeken door contact op te nemen via ons contactformulier, of via whatsapp, de mail of een telefoontje.