Helende massage

met liefde gegeven voor jou

Een massage is een helende ervaring, met liefdevolle aanraking wordt het lichaam gestimuleerd en geactiveerd. De spieren worden los gemasseerd en de bloedsomloop wordt gestimuleerd. Alle energetische of emotionele blokkades manifesteren zich uiteindelijk in de stof, ons lichaam. Massage zorgt ervoor dat de fysieke blokkades weer kunnen stromen, waardoor ook de energetische of emotionele blokkade zich kan oplossen.

De intuïtieve massages die ik geef kunnen zowel stevig als zacht zijn. Ik voel wat jouw lichaam nodig heeft en stem hierop de massage af. Ik masseer met veel aandacht, als masseur is het namelijk belangrijk om je bewust te zijn van welke energie en liefdevolle aandacht jij in de massage stopt.

Jouw lichaam is jouw tempel, en verdient alle liefde op de wereld, daarom gebruik ik  natuurlijke en biologische producten. Natuurlijke en biologische producten voeden de huid, en zijn vaak ook beter voor de gevoelige mens.

Tijdens een massage ben ik niet bezig met de aanwezige energieën of spirits zoals ik dat bij een healing doe. Als je een diepere laag wilt aanraken, raadt ik je dan aan om een healing of reading sessie te boeken.

Zelf raad ik iedereen aan om minstens 1 keer per maand een massage te nemen. Dit zorgt ervoor dat de energie in je lichaam vrij kan blijven stromen en werkt ook preventief voor allerlei pijntjes en zelfs ziektes.

Ik bied massages aan van een uur, anderhalf uur of van twee uur. Ik ben geschoold sport-en ontspanningsmasseur en rond binnenkort ook mijn bindweefsel en deep-tissue massage af.

 

IMG_20230225_105511_988

Alle energetische of emotionele blokkades manifesteren zich uiteindelijk in de stof, in ons lichaam. Massage zorgt ervoor dat de fysieke blokkades weer kunnen stromen.

IMG_20210822_200224_189

Massage

Maak een afspraak

Een massage kun je boeken door contact op te nemen via ons contactformulier, of via whatsapp, de mail of een telefoontje.