Een magische

ervaring

Een Psilocybine ceremonie is een diepe, transformerende en magische ervaring. Tijdens een ceremonie werken wij met de spirit van de Psilocybine. De Psilocybine is een wijze leermeester en zal je vergezellen tijdens de reis naar jouw onderbewustzijn. Tijdens de reis brengt de Spirit jou in een andere staat van bewustzijn, waardoor jij dieper naar binnen kan keren. De reis is een innerlijke reis waarin wij jou liefdevol begeleiden door middel van muziek, zang, energiewerk en aanraking. Er zijn vier belangrijke sleutelwoorden in je reis en in de integratie van de ervaring: Vertrouwen, overgave, acceptatie en loslaten.

Door de verruimde staat van bewustzijn, kun je pijn of verkramping vanuit de ziel aanraken en helen. Er ontstaat een nieuwe verhelderde blik op het leven. Er ontstaat ruimte voor een nieuwe flow. Een flow vanuit Alignment met jouw Essentie, jouw diepste kern van Zijn.

Tijdens de ceremonie wordt er een ' Sacred space' gecreëerd zodat jij je in alle geborgenheid kan overgeven aan de spirit. Je kunt een intentie stellen voor de reis, de intentie kan werken als een kompas tijdens de reis.

Teunis 2

De reis is een innerlijke reis waarin wij jou liefdevol begeleiden door middel van muziek, zang, energiewerk en aanraking.

Bo Tijm

Ceremonies

Maak een afspraak

Na de ceremonie wordt er samen gegeten en is er ruimte om te praten over jouw reis. Wij zijn jouw klankbord en kunnen je helpen om de reis zo goed mogelijk te integreren. De dag na de ceremonie krijg je nog een energetische behandeling die verdiepend werkt op jouw Reis.

De weken na de ceremonie staan wij klaar voor jou om jou extra te ondersteunen tijdens het Integratieproces.

Een ceremonie duurt 4 tot 6 uur.