Op zoek naar

een diepere betekenis

Zielsbewust biedt coachingstrajecten aan voor mensen die op zoek zijn naar een diepere betekenis in het leven. Voor mensen die meer bewustzijn willen creëren in hunzelf en persoonlijke groei willen bewerkstelligen.

Een coachingstraject bestaat uit 1 intake gesprek, en 4 coachingssessies. Tijdens het intakegesprek wordt in kaart gebracht waar jij aan wilt werken. Dit kan zijn op het gebied van persoonlijke groei, het ontwikkelen van meer bewustzijn, of het verwerken van trauma’s en emoties. Er wordt een op maat gemaakt plan gemaakt inclusief geleide meditaties/healingen en oefeningen.

We duiken diep in je psyche en gaan op zoek naar de oorzaak van bepaalde gedragingen en het mogelijke pad van heling. Je kunt verwachten dat er na het coachingstraject een verruimd bewustzijn is ontstaan, door alle inzichten die zijn opgedaan.

20210411_182303

Tijdens de coachingstrajecten wordt er specifiek op jou afgestemd , waardoor heling en transformatie mogelijk wordt.

Kristal in hand

Coaching

Maak een afspraak

Wij gaan gezamenlijk aan de slag om jou meer in stroming te brengen met het leven. Er is ook ruimte voor reading en healing tijdens de coachingssessies.

De sessie kan telefonisch gedaan worden of via de computer, maar je kunt ook langskomen dan kunnen wij een stukje wandelen of een kopje thee drinken en in gesprek gaan. Net waar jij je goed bij voelt.

Natuurlijk is er ook ruimte om eerst telefonisch kennis te maken om te kijken of wij resoneren.