Een veilige plek

om emoties te verwerken

Zoek je een warme en veilige plek om emoties te verwerken, te helen en je te verdiepen in persoonlijke ontwikkeling?

Tijdens een healing wordt er een veilige liefdevolle omgeving gecreëerd om samen de diepte in te kunnen duiken. Een healing kan worden ingezet voor het verwerken van oude pijnen en het opnieuw laten stromen van blokkades. Ook kan een healing verdieping bieden in jouw persoonlijke ontwikkeling. Tijdens een healing wordt er op fysiek, mentaal en energetisch niveau gewerkt. Blokkades worden weer tot stroming gebracht, en jouw energie weer in balans. Er ontstaat ruimte voor bewustwording.

Teunis werkt vooral op energetisch vlak, Bo werkt zowel fysiek (massage) als energetisch.

166437720_3775119009270429_4571936042013431886_n (1)

Een Healing kan worden ingezet voor het verwerken van oude pijnen en het opnieuw laten stromen van blokkades.

Soundhealing

vibratie van klanken

Tijdens een soundhealing worden er klanken gebruikt van verschillende instrumenten. De vibratie van de klanken zorgen ervoor dat er thema's of blokkades los kunnen trillen. Het los trillen kan ervoor zorgen dat je in proces raakt, de klanken kunnen je raken en dat mag. Er is alle ruimte voor jou om te ervaren wat de klanken met je doen.
De keuze van de instrumenten en de klanken worden tijdens deze healing speciaal afgestemd op jou. Steeds een stukje dieper komen in jouw lijf, jouw emoties en jouw Zijn.
Tijdens de soundhealing mag jij gaan liggen zodat je goed in de ontspanning kan komen. Maak het jezelf vooral zo comfortabel mogelijk.  Na afloop is er ruimte voor een warm kopje thee en een goed gesprek over je ervaring.
Kristal Schalen
Twee paar handen

Healing

Maak een afspraak

Een healing of soundhealing kan zowel bij Bo als bij Teunis geboekt worden. Voor vragen of overleg, kun je altijd even contact opnemen.

Zou je graag een behandeling willen, maar liever bij jou thuis? Dit is ook mogelijk, er wordt dan wel een reiskosten vergoeding in rekening gebracht.