Bo Tijm

Liefdevolle Levensgids

Mijn naam is Bo, spiritualiteit en bewustzijn maken een groot deel uit van mijn leven. De verbinding met mijzelf heb ik teruggevonden door mij hier in te verdiepen. Ik leef nu een stuk bewuster dan ik een paar jaar geleden leefde. Bewustzijn maakt dat ik dankbaar ben, gelukkig ben en mij vrij voel. Het geeft mijn leven veel meer kleur en diepgang. De connecties die ik maak met de wereld, de mensen, dieren en de natuur gaan veel dieper dan ik mij ooit had kunnen voorstellen. Ik hoop jullie mee te mogen nemen in het avontuur dat dit leven is. Jullie uit te nodigen om het ‘aardse bestaan’ in zijn volledigheid te mogen ervaren. Om zo uiteindelijk te realiseren dat jij een puur wezen van licht bent die zijn of haar Goddelijkheid mag manifesteren op deze Aarde. Zo kunnen wij in mijn ogen het hemelse paradijs op aarde creëren. Herinneren dat wij het Universum belichamen, dat het hart de poort is die alle dimensies doet samenkomen. Om vanuit liefde te mogen zijn in het moment. Het mens zijn biedt zoveel mogelijkheden, om te ervaren, te doorvoelen, te verbinden en om te creëren. Werkelijk alles is mogelijk, als jij er zelf maar in gelooft.

Voordat ik mij opnieuw leerde openstellen voor mijzelf en het leven, heb ik mij lang verdwaald gevoeld. Als gevoelig persoon, raakte ik verstikt in de pijnen en angsten die ik om mij heen voelde, denkende dat deze allemaal van mij waren. De connectie met wie ik werkelijk was, raakte steeds verder van mij verwijderd. ik voelde mij leeg en ongelukkig, ik vluchtte voor mijn gevoelens in aardse pleziertjes. Wat was het een verademing toen ik voor het eerst weer die connectie met mijn essentie mocht voelen. Het voelde zo allesomvattend en vertrouwd dat ik al snel de keuze maakte om mij (later) in te zetten voor de mensen hier op aarde en voor mijzelf. Ook al kon ik de pijnen en de angsten nu onderscheiden, ik voelde ze nog wel. Laten wij samen de pijn en angst aangaan. Transformeren naar liefde en verbinding met jezelf. Samen helen wij elkaar, helpen elkaar groeien en shiften deze realiteit naar een van liefde.

smart
Teunis

Teunis

Spaceholder

Dag lieve mensen, mijn naam is Teunis.

Ik werk met heel veel plezier samen met Bo bij Zielsbewust. Mijn grootste passie ligt bij de Psilocybine ceremonies en het samenwerken met de Spirit van de Psilocybine. Tijdens een ceremonie ben ik spaceholder en bewaak ik de zuivere energie in de ruimte. Ik ondersteun je waar nodig. Ook na de ceremonie praat ik graag met jou over je ervaring, zodat wij samen de reis kunnen integreren.

Ik sta tot jouw beschikking om samen het pad van genezing te bewandelen. Door een ceremonie, door middel van energetische behandelingen en bewustwordingsgesprekken. Mijn kracht is om jouw energetische lichaam weer in balans te brengen en het reinigen en uitlijnen van jouw chakra’s. Ik kijk er naar uit om je ooit eens te mogen ontmoeten.