Bo Tijm

Liefdevolle Levensgids

Mijn naam is Bo, spiritualiteit en bewustzijn maken een groot deel uit van mijn leven. De verbinding met mijzelf heb ik teruggevonden door mij hier in te verdiepen. Ik leef nu bewuster dan ik een aantal jaar geleden leefde. Bewustzijn maakt dat ik dankbaar ben, gelukkig ben en mij vrij voel. Het geeft mijn leven veel meer kleur en diepgang. De connecties die ik maak met de wereld, de mensen, dieren en de natuur gaan veel dieper dan ik mij ooit had kunnen voorstellen. Ik hoop jullie mee te mogen nemen in het avontuur dat dit leven is. Jullie uit te nodigen om het ‘aardse bestaan’ in zijn volledigheid te mogen omarmen. Om je ware natuur te mogen ontdekken en neer te mogen zetten op aarde. Om te mogen genieten van het leven. Zo kunnen wij in mijn ogen het hemelse paradijs op aarde creëren. Herinneren dat wij het Universum belichamen. Om vanuit liefde te mogen zijn in het moment. Het mens zijn biedt zoveel mogelijkheden, om te ervaren, te doorvoelen, te verbinden en om te creëren. Werkelijk alles is mogelijk, als jij er zelf maar in gelooft.

Voordat ik mij opnieuw leerde openstellen voor mijzelf en het leven, heb ik mij lang verdwaald gevoeld. Als gevoelig persoon, raakte ik verstikt in de pijnen en angsten die ik om mij heen voelde, denkende dat deze allemaal van mij waren. De connectie met wie ik werkelijk was, raakte steeds verder van mij verwijderd. ik voelde mij leeg en ongelukkig, ik vluchtte voor mijn gevoelens in aardse pleziertjes. Wat was het een verademing toen ik voor het eerst weer die connectie met mijn essentie mocht voelen. Het voelde zo allesomvattend en vertrouwd dat ik al snel de keuze maakte om dit pad te blijven volgen. Ik zet mij met heel veel liefde in voor helen vanuit zachtheid, het leven vieren met elkaar en het zijn van een liefdevolle ondersteuning op jouw levenspad.

20210723_105430
Beunisbruiloft-160

Teunis

mijn geliefde

Dit is Teunis, de liefde van mijn leven en mijn levensmaatje. Ik ben hem enorm dankbaar voor het zijn van mijn steun en toeverlaat, zonder jou had ik Zielsbewust nooit zo kunnen leven als nu. Je zult Teunis misschien wel eens tegenkomen als hij de deur opendoet of ons een kopje thee brengt.