Cacao

een warm en magisch medicijn

Cacao is een plantmedicijn met een warme en gedragen energie, liefkozend wordt het medicijn ook wel eens mama cacao genoemd. Cacao is een plantmedicijn die sterk werkt op het hart en het dieper landen in jouw lijf. Plantmedicijnen dragen eeuwenoude wijsheid in zich en door het medicijn ceremonieel te drinken, verbinden wij ons met deze universele wijsheid. Cacao valt niet onder de psychedelica, maar heeft wel een psycho-actieve werking, waarin zij vooral werkt op de diepere gevoelslaag in jou. Ik bied cacao-ceremonies met rituelen aan & cacao-womb ceremonies.

Cacao-ceremonie

Plantmedicijnen dragen een eeuwenoude wijsheid in zich, waar wij ons door laten inspireren tijdens de ceremonie.

Cacao ceremonie

met afgestemde rituelen

Een cacao-ceremonie speciaal afgestemd op jou. Door het drinken van de cacao kom je dieper thuis in jouw lijf en gevoelswereld, waardoor er ruimte ontstaat voor transformatie. Voorafgaand aan de ceremonie hebben wij contact met elkaar en voel ik in welke rituelen er passend zouden kunnen zijn om te doen tijdens de cacao-ceremonie. Het kan een ritueel zijn om los te laten, of juist om een nieuw begin uit te nodigen in jouw leven. Je mag je even helemaal overgeven aan de magie van het moment en de wijsheid van de plant. Ondersteunend kunnen er ook klanken, begeleide meditaties of aanraking worden ingezet tijdens de ceremonie. Alles vanuit liefdevolle zachtheid en oprechte verbinding.

Na afloop is er lunch voor je gemaakt, of een lekkere snack afhankelijk van de tijd waarop jij de cacao-ceremonie inplant.

Mocht je een ja voelen of je interesse gewekt zijn, dan kunnen wij altijd een vrijblijvende zoom-kennismaking inplannen.

Cacao-healing

Cacao laat ons dieper landen in ons lijf. Als een warme omhelzing die ons herinnert aan de kracht van zachtheid.

Cacao-womb

ceremonie

Een helende reis diep je baarmoeder in, gedragen door de liefdevolle spirrt van cacao en optioneel mapacho. Verbonden met de hartslag van moeder aarde en de oneindige wijsheid van het vrouw zijn.

Een intieme 1 op 1 cacao-ceremonie inclusief baarmoeder-healing, lichaamswerk, massage en een klankenreis. Wij gaan samen nog dieper landen in zachtheid en in de oeroude wijsheid die ligt opgeslagen in onze baarmoeder. Na afloop is er lunch voor je gemaakt, of een lekkere snack  afhankelijk van de tijd waarop jij de cacao-womb healing inplant.

Mocht je een ja voelen of je interesse gewekt zijn, dan kunnen wij altijd een vrijblijvende zoom-kennismaking inplannen.

 

Womb-healing

Contactformulier