Omarm je zielskracht

verbinden met het medicijn in jou.

Een reis naar je diepste, innerlijke zielskracht. Een jaar-training waarin jij veel gaat leren over jezelf en steeds dieper mag thuiskomen in jouw lichaam. Zodat jij vanuit dit punt jouw eigen pad leert te volgen.

Er wordt een veilige bedding in jezelf gecreëerd, waardoor jij jouw unieke zielskracht helemaal kunt gaan inzetten zoals voor jou bedoeld is.

Energie- en lichaamswerk leren vorm geven zoals past bij jou, vanuit jouw zuivere intenties en liefdevolle aanwezigheid.

Leren verzachten en omarmen. Tools  leren waarop je altijd terug kunt vallen en een verbinding met je eigen, innerlijke inspiratie.

Een aantal elementen die aanbod gaan komen zijn; het geven van een energetische behandeling (healing), intuïtieve massage, aanraking en het meegeven van de juiste boodschappen op jouw eigen wijze.

Ook duiken wij een stuk de diepte in over het menselijk lichaam, de chakra's en andere universele sleutels.

 

 

 

 

 

Omarm je zielskracht

Energie- en lichaamswerk leren vorm geven zoals past bij jou, vanuit jouw zuivere intenties en liefdevolle aanwezigheid.

Kernwaardes

een intieme samenwerking

Om de sfeer en kwaliteit van de jaar-training te waarborgen werk ik met bepaalde kernwaardes. Een van deze waardes is veel persoonlijke aandacht, ik probeer tijdens al mijn trainingen en cursussen af te stemmen op het niveau van de groep en hierbij aan te sluiten.  Er kunnen ook maar maximaal 8 deelnemers mee doen per jaar, juist om zo de persoonlijke aandacht te kunnen waarborgen. Er is ruimte om met elkaar te sparren, om vragen te stellen en met elkaar kritisch te kijken naar bepaalde materie. Ik geloof ook echt dat wij als groep bij elkaar komen met een reden en ook veel van elkaar kunnen leren.

Dit brengt mij bij een van mijn volgende waardes, namelijk; dat jij je eigen unieke weg leert te volgen en je eigen intuïtie en gevoel leert vertrouwen. Ik geloof niet zo in aangeleerde maniertjes waarmee jij je sessies vorm kan geven. Ik geloof dat jij op je krachtigste bent wanneer jij jouw authentieke zienwijze en zielskwaliteiten volgt. Vandaar ook de naam omarm je zielskracht. Ik hoop dat jij intuïtief leert werken met hart en ziel. Gegrond en authentiek.

Naast het behandelen van de theorie en het oefenen met elkaar in de praktijk, vind ik het ook belangrijk dat de lesdagen fijne momenten met gelijkgestemden zijn. Er is aandacht voor ieders persoonlijke proces en en hoop samen met de groep echt een gedragen en geborgen energie neer te kunnen zetten.

 

Cacao-healing

Intuitief leren werken met hart en ziel, gegrond en authentiek.

Praktische zaken

De jaar-training bestaat uit:

  • 12 livelessen van 11:00 tot 16:00
  • 12 theorie-avonden via Zoom van 19:30 tot 21:00
  • 9 één op één coaching sessies
  • 3 healing sessies

De coaching- en healing sessies kun je zien als maandelijks intervisie moment waarin wij stilstaan bij jouw persoonlijke proces. Ook is er ruimte om te sparren over de opzet van jouw praktijk mocht je verlangen daar liggen.

De live theorie-dagen zullen plaatsvinden in de omgeving van Wijdenes, N-H. Lunch en tussendoortjes zijn inbegrepen.

Mocht je de roep voelen, dan is het fijn om eerst online kennis te maken met elkaar. Zodat jij ook kunt voelen of de klik er is en je deze samenwerking aan wilt gaan. Je kunt deze kennismaking zien als een vrijblijvend intake-gesprek, waarin wij jouw wensen, verlangens en verwachtingen bespreken met elkaar.

De kosten van de jaartraining zijn 1755 euro, of 12 termijnen van 147 euro. De jaartraining start in februari 2025, exacte datums volgen nog.

 

 

 

 

 

 

IMG_20210822_200224_189
Kristal in hand

Jaar-training

aanmelden en vragen

Aanmelden voor de jaartraining  kan via ons contactformulier, de mail of whatsapp. Heb jij vragen, voel jij vrij om deze te stellen.