Moedergodin

rituelen en massages voor de zwangere vrouw.

De reis naar moederschap begint al bij de conceptie, een magische tijd waarin er nieuw leven in jou groeit. Er groeit niet alleen nieuw leven in jouw buik, ook jij transformeert tijdens de zwangerschap in een moedergodin. Een hele nieuwe fase in jouw bestaan en een krachtige rite de passage naar de oerkracht in jouw vrouw zijn.

Dit aanbod is speciaal voor jou, moedergodin. Om jou extra te mogen bekrachtigen tijdens jouw reis, jou het gevoel te mogen geven dat jij die godin bent. Even in een magische omgeving mogen stappen om te ontspannen en bewust aanwezig te mogen zijn bij het wonder dat in jou groeit.

pregnancy-g1903ff41a_1920
woman-g411259627_1280

Moedergodin

ritueel

Een sessie van 3 uur waarin jouw zwangerschap en jouw reis naar Moedergodin centraal  staan. Een moment helemaal voor jou, waarin je mag ontspannen en alles even los mag laten.

Bij aankomst beginnen wij met een bloemen voetenbad en jouw verhaal. Na het voetenbad is er ruimte voor een zwangerschapsreading, dit gaat over jouw persoonlijke proces tijdens de zwangerschap, maar ook bijvoorbeeld over de connectie tussen jou en jouw kindje en wat jouw kindje jou/jullie in dit leven komt brengen. Een super mooi moment van reflectie en om de magie van de zwangerschap toe te laten. Na de zwangerschapsreading, mag je lekker gaan liggen op de tafel voor het ontvangen van een zwangerschapsmassage. Na de massage sluiten wij af met een kopje thee.

Tijdens de sessie is er alle tijd en ruimte voor wat jij nodig hebt en ik zal je met alle liefde ondersteunen.

Zwangerschapsreading

Over jouw persoonlijke proces en de connectie met je kindje.

Tijdens een zwangerschapsreading maak ik connectie met zowel jouw ziels als die van jouw toekomstige kindje, samen met de kaarten kijk ik welke booschappen er doorgegeven mogen worden. Tijdens mijn readingen focus ik mij vooral op jouw persoonlijke proces; wat is voor jou belangrijk tijdens deze zwangerschap? Waar loop je misschien nog tegenaan? Wat komt jouw kindje jou/jullie brengen in dit leven? Hoe voelt de energie van jouw kleine wondertje?

Een super mooie tool om je te verbinden met de magie van jouw zwangerschap en de magie van het leven.

 

poppy-ge866e4b39_1920
IMG_20210716_120202_017

Zwangerschapsmassage

Een ontspannend en helend moment

Een zwangerschapsmassage kan een super mooie verrijking zijn tijdens jouw zwangerschap. Het is een moment waarin jouw lichaam liefdevol aangeraakt wordt en ook even ontlast wordt. Gedurende de zwangerschap veranderd de anatomie van jouw lijf, waardoor je last kan krijgen van bijvoorbeeld je onderrug, je bekken of je buik. Een zwangerschapsmassage kan verlichtend werken voor deze klachten. De massage wordt gegeven met een voedingskussen op je linker- en rechter zij en op de rug. Een zwangerschapsmassage is vooral een ontspannende massage waarin er vloeiende bewegingen worden gebruikt. De zwangerschapsmassage duurt inclusief intake zo'n 90 minuten, maar kan ook wel eens iets uitlopen 🙂

Een zwangerschapsmassage kan pas gegeven worden vanaf het 2e trimester en voor elke zwangerschapsmassage wordt er een uitgebreide intake gedaan, bij contra-indicaties kan de massage niet doorgaan.