Zielsreading

Ontmoet jezelf in liefde

Tijdens een reading ontmoet jij jezelf vanuit liefde op een diepere laag. Een reading kan enorm helend zijn, omdat je in een ander licht naar jezelf leert kijken. Tijdens een reading word jij echt gezien voor alles wie jij bent. Je wordt opnieuw herinnert aan de schoonheid van jouw Zijn. Een reading hoort je te inspireren, te vullen met verlangen, hoop en compassie naar jezelf toe.

Tijdens de reading stem ik mij af op jouw Ziel en kijk ik welke boodschappen er doorgegeven willen worden. Hierin werk ik samen met mijn eigen gaven en mijn prachtige kaartendecks.

Een reading kan in de praktijk gegeven worden of via Zoom. De reading wordt ook voor je opgenomen, zodat je de reading op een later moment nog eens terug kan luisteren.

Mocht je vragen hebben of eerst even contact willen om te kijken of een reading passend  is, voel je dan vrij om het contactformulier in te vullen of om een berichtje te sturen via whatsapp.

Orakelkaarten

Een reading geeft inzicht in jouw bestaan.

Tijdens een reading wordt je gezien voor wie jij in Essentie bent.

Kristallen met Buddha beeld

Zielsreading

Maak een afspraak

Een reading kan plaatsvinden in de praktijk of via Zoom. Via ons contactformulier, de mail of whatsapp kun je een reading inboeken.