Ziels

reading

Tijdens een reading stem ik mij af op jouw ziel, guidance en andere liefdevolle spirits. Zij geven mij boodschappen door die jou verder kunnen helpen op jouw pad. Er wordt inzicht gegeven in jouw persoonlijke proces. Ook kan er ruimte ontstaan voor heling, door oude pijnstukken die aangeraakt worden om vervolgens ruimte te maken voor het loslaten van die oude pijnstukken. Een reading maakt concreet welke stappen belangrijk zijn voor jou. Het kan zelfs zo zijn dat door het horen van bepaalde boodschappen er al dingen in jouw ‘zijn’ veranderen of transformeren. Een reading kan enorm verdiepend zijn op de connectie met jouw ziel en bewustzijn.

Tijdens mijn readingen focus ik mij vooral op persoonlijke processen. Welke lessen heb je meegenomen in dit leven, welk karma draag jij je nog bij je? Hoe voelt je essentie aan, wat kom je neerzetten in dit leven? Er wordt multidimensionaal gekeken naar alles wat jij bent.

Een reading kan in de praktijk gegeven worden of via Zoom. De reading wordt ook voor je opgenomen, zodat je de reading op een later moment nog eens terug kan luisteren. Super fijn om de reading na een aantal weken nog eens terug te luisteren om te horen welke thema's er ook al weer speelde en welke energieën er bij je aanwezig waren/zijn. Je zult ook merken dat elke keer als je de reading terugluistert, je een ander stukje hoort waar je aandacht op valt.

20210411_175904

Een reading geeft inzicht in jouw bestaan.

Tijdens een reading wordt je gezien voor wie jij in Essentie bent.

Kristallen met Buddha beeld

Zielsreading

Maak een afspraak

Een reading kan plaatsvinden in de praktijk of via Zoom. Via ons contactformulier, de mail of whatsapp kun je een reading inboeken.