Voor een geworteld en gedragen bestaan

voor meer liefde voor jezelf en het leven.

Zielsbewust-leven is in het leven geroepen om diepgaande transformaties teweeg te brengen. Om jou te helpen om vanuit meer liefde naar zowel jezelf als het leven te kunnen leven. Om je in verbinding te brengen met die diepste, prachtigste laag in jou en daar het vertrouwen in te mogen vinden. Voor een bezield en liefdevoller leven, voor een Zielsbewust leven.

Het is een diepgaand traject waarin ik 6 maanden met jou meeloop. Het hele traject wordt in zachtheid gegeven. Er wordt een geborgen en gedragen gevoel neergezet tijdens de sessies. Ik help jou herinneren aan jouw prachtige en stralende kern (essentie), zodat jij vanuit dat inzicht steeds meer vertrouwen kunt krijgen in jezelf en jouw heelheid. Wij gaan vooral samen zakken in liefdevolle acceptatie naar alles wat er in jou leeft. Wij gaan samen op avontuur, om de magie terug uit te nodigen in jouw leven. Om een dieper vertrouwen te krijgen in de oneindige intelligentie van het leven, zodat jij weer steeds meer in overgave kan zijn met het moment.

Het traject bestaat uit 1 zielsreading, 6 healing sessies en 6 coaching gesprekken. De coachingsgesprekken kunnen live gegeven worden, maar ook via Zoom. Elk traject wordt op maat gemaakt en afgestemd. Je krijgt maandelijks vragen en inzichten mee om over te reflecteren of een afgestemde healings-audio voor extra verdieping. Tijdens het traject ben ik ook beschikbaar via Whatsapp om jou extra te ondersteunen tijdens jouw proces, zodat wij ook na de sessies gezamenlijk de diepte in kunnen blijven duiken.

 

Voor elk traject start is er een gratis en vrijblijvend online kennismakingsgesprek, zodat jij echt even kunt voelen of het resoneert en je de samenwerking aan wilt gaan.

Je kunt een gratis kennismakingsgesprek aanvragen via het contactformulier die onderaan de pagina staat. Er is de mogelijkheid om in termijnen te betalen.

Zielsbewust

Stel

een vraag

Contactformulier