Bo Tijm

Liefdevolle Levensgids

Mijn naam is Bo, spiritualiteit en bewustzijn maken een groot deel uit van mijn leven. Ik zet mij met heel veel liefde in voor helen vanuit zachtheid, het leven vieren met elkaar en het zijn van een liefdevolle ondersteuning op jouw levenspad.

Helen vanuit zachtheid is een de grootste catalysators geweest in mijn leven. Er verschuilt zoveel kracht, wijsheid en ontspanning in helen vanuit zachtheid.
Het is een overgave naar het leven toe, een vertrouwen vinden in die diepste kern van wie jij bent, en het leven en haar emoties door je heen laten stromen zonder daar van alles mee te moeten. Het is het vertrouwen vinden in jouw eigen heelheid en daardoor ook jouw eigen schaduw liefdevol kunnen accepteren. Het is een bevrijding, het afdoen van het moeten 'blijven werken aan jezelf', het loslaten van het overanalyseren van jouw persoonlijke processen. Het is een stukje schild afleggen wat jij jezelf hebt omgedaan, de verharding laten smelten. Het is thuiskomen in jezelf en het leven vanuit eenvoud 🦋

Het is jezelf de tijd geven, het is de tijd loslaten en zakken in het leven.
Het is het staan voor al die stralende prachtigheid die jij bent en beetje bij beetje de verwachtingen vanuit de maatschappij kunnen loslaten. Kiezen voor een liefdevollere benadering, kiezen voor het vertrouwen in de natuurlijke tijd en de natuurlijke heling die door ons leven heen ontstaat. Daar hoeven wij niet hard voor te werken, wij hoeven daar niets voor te fiksen of op te lossen.
Wij mogen zijn, landen in ons lijf, de ontspanning opzoeken zodat wij steeds meer ja kunnen zeggen tegen het leven ❤️

20210723_105430