Een veilige plek

om te helen, en liefdevol gedragen te worden.

Tijdens een healing wordt er een veilige liefdevolle omgeving gecreëerd om samen de diepte in te kunnen duiken.

Een healing kan worden ingezet voor het verwerken van oude pijnen en het opnieuw laten stromen van blokkades of juist als een energetische boost of verdieping ingezet in jouw persoonlijke ontwikkeling. Tijdens de sessie wordt je herinnert aan jouw Essentie er worden bekrachtigende boodschappen meegegeven vanuit jouw ziel. Dit gebeurd door middel van mijn liefdevolle energie, mijn woorden, klanken, geuren en aanraking. Alles wordt ingezet om jou te verbinden met die oorsprong in jou, die natuurlijke staat van Zijn.

Deze energie en de herinnering die je opdoet in de sessie werken de komende weken innerlijk door. Elke sessie werkt verdiepend en je komt steeds makkelijker in contact met die natuurlijke staat in jou.

Je kunt een losse healing boeken, maar het kan ook mooi zijn om een healings-traject te doen, zo kun je echt de verdieping op zoeken in jezelf en diepere thema's aanraken.

Tijdens een healing lig je op de behandeltafel en mag jij je even helemaal overgeven aan het moment, er wordt zowel fysiek (door middel van aanraking en massage) gewerkt als energetisch gewerkt.

De healing sessie wordt ook voor je opgenomen, zodat je later de boodschappen die doorkomen tijdens de healing ook nog eens terug kunt luisteren.

Healing

Een Healing werkt helend, omdat jij herinnert wordt aan jouw Essentie. Je wordt herinnert aan je Natuurlijke Staat en de rest gebeurt vanuit de vanzelfheid.

Stel

een vraag

Contactformulier