Een veilige plek

om te helen, en liefdevol gedragen te worden.

Tijdens een healing wordt er een veilige liefdevolle omgeving gecreëerd om samen de diepte in te kunnen duiken.

Een healing kan worden ingezet voor het verwerken van oude pijnen en het opnieuw laten stromen van blokkades, of juist bekrachtigend en herlijnend ingezet worden. Ik geloof namelijk niet zo in dat ik jou kan helen, ik geloof dat jij heelt, omdat jij tijdens een sessie herinnert wordt aan jouw Essentie. Dit gebeurd door middel van mijn liefdevolle energie, mijn woorden, klanken, geuren en aanraking. Alles wordt ingezet om jou te verbinden met die oorsprong in jou, die natuurlijke staat van Zijn.

Tijdens de healing neemt jou onderbewustzijn alles op wat er in de ruimte gebeurd, en zakt hierdoor in die natuurlijke staat. Die natuurlijke staat in jou is helend, al zou jij er maar 1 minuut in zijn of 10 seconden, jouw natuurlijke flow is zo krachtig en compleet. Deze energie en de herinnering die je opdoet in de sessie werken de komende weken innerlijk door. Elke sessie werkt verdiepend en je komt steeds makkelijker in contact met die natuurlijke staat in jou.

Je kunt een losse healing boeken, maar het kan ook mooi zijn om een healings-traject te doen, zo kun je echt de verdieping op zoeken in jezelf en diepere thema's aanraken.

Tijdens een healing lig je op de behandeltafel en mag jij je even helemaal overgeven aan het moment, er wordt zowel fysiek (door middel van aanraking en massage) gewerkt als energetisch gewerkt.

De healingssessie wordt ook voor je opgenomen, zodat je later de boodschappen die doorkomen tijdens een healing ook nog eens terug kunt luisteren.

IMG_20210716_120202_017

Een Healing werkt helend, omdat jij herinnert wordt aan jouw Essentie. Je wordt herinnert aan je Natuurlijke Staat en de rest gebeurt vanuit de vanzelfheid.

Stel

een vraag

Contactformulier